Om Spelbonusar.net

Spelbonusar.net startades för hjälpa spelintresserade svenskar med att hitta de bästa spelbonusarna för såväl casino som odds. Sidan är helt friståense och är därmed inte knuten till något specifikt spelbolag vilket är en förutsättning för att kunna bedriva en seriös jämförelsesida för spelbonusar.

För det är just det vi gör – vi jämför och sammanställer de främsta spelbonusarna som spelbolagen erbjuder till svenska spelare. Vi försöker alltid hålla oss så uppdaterade som möjligt och skriver löpande nya artiklar och nyheter om nya kampanjer och erbjudanden.

Vi uppmanar ingen att spela för mer pengar än de har råd att förlora. Om du känner att du spelar för mer än du egentligen vill rekommenderar vi att du skyndsamt tar kontakt med en sluta spela-linje.

Även om vi alltid har för avsikt att hålla sidan uppdaterad kan det hända att ett spelbolag ändrar eller uppdaterar sitt erbjudande innan vi hinner justera för detta här på sidan. Vi ansvarar inte för eventuella meningsskiljaktigheter mellan spelare och spelbolag. Kom ihåg att alltid läsa på om spelbolaget och det erbjudande de tillhandahåller innan du registrerar dig och börjar spela.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@spelbonusar.net så återkommer vi så snart som möjligt.